Nieuwe NVMM-website live

5-7-2017

Het is zo ver, de nieuwe NVMM-website is live! Hieronder een aantal tips voor gebruik.

Inloggen

BELANGRIJK: de oude inloggegevens zijn vervallen. Klik rechts bovenin op Login, en klik dan op ‘Wachtwoord vergeten’. Vul uw e-mailadres in (dat is uw nieuwe loginnaam) en u krijgt via de mail een link waarmee u een nieuw wachtwoord in kunt stellen (minimaal 8 karakters).
Lukt het niet? Neem contact op met Margo Kusters, 030-2767522 of bureau@nvmm.nl

 

Uw profiel

Wanneer u ingelogd bent, ziet u rechts bovenin een poppetje. Wanneer u daarop klikt komt u bij uw persoonlijke profiel, dat u hier kunt bewerken. Dit is uitgebreider dan in de vorige website, omdat we de ledenadministratie nu in de nieuwe website bij gaan houden. Niet al deze gegevens zijn ook zichtbaar in de ledenlijst (www.nvmm.nl/ledenlijst/ ).

Om de ledenlijst zo nuttig mogelijk te maken, willen we u vragen om met name de volgende gegevens in te voeren:

  • Aandachtsgebieden (klik op ‘Niets geselecteerd’ en u ziet een keuzemenu). Onder ‘Omschrijving’ kunt u specifieker aangeven waar uw expertise ligt.
  • Profielfoto. Hier kunt u een foto toevoegen, of de huidige foto vervangen. De foto moet kleiner zijn dan 500 kb. De foto's van de voorjaarsvergadering staan er al in geplaatst.
  • Overige gegevens: graag aanvullen. Organisatie secundair is een eventuele tweede instelling waar u werkzaam bent.

 

 Ledenlijst

Ook op uw mobiele telefoon kunt u nu snel bij de ledenlijst en direct een collega mailen of bellen.

 

Uitbraakmeldingen

We zijn in overleg met het RIVM om de meldingen zo te maken dat deze automatisch vanaf de NVMM-website in de RIVM-database ingevoerd kunnen worden (dat gebeurt nu handmatig). Tot die tijd wordt u automatisch doorgelinkt naar het formulier en overzicht op de oude website.

 

NTMM

Volgende week verschijnt het nieuwe, digitale NTMM! U ontvangt een mail zodra dit beschikbaar is. Het NTMM-archief vindt u ook op de nieuwe website, dit wordt nog verder aangevuld.

 

Documenten

Alle voor leden relevante documenten staan onder de hoofdmenu-onderdelen. Zo vindt u onder Zorg de richtlijnen (ook richtlijnen in ontwikkeling en recent gepubliceerde richtlijnen waaraan de NVMM heeft meegewerkt), onder Beroep informatie over nascholing, beroepsprofielen en documenten rond de kwaliteitsvisitatie, en onder Vereniging notulen van ALV’s, statuten en andere NVMM-stukken.

 

Presentaties bijeenkomsten commissies en werkgroepen

De presentaties van bijeenkomsten van commissies en werkgroepen vindt u onder Vereniging, Commissies en Werkgroepen bij de betreffende commissie of werkgroep.

 

Agenda

Activiteiten die voor NVMM-leden interessant kunnen zijn, kunt u doorgeven aan het secretariaat (titel, locatie, datum, tijd, link). Ook vergaderingen van uw NVMM-werkgroep of -commissie kan in de agenda geplaatst worden.

 

Vragen, opmerkingen, suggesties?

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties, dan horen we deze graag via bureau@nvmm.nl

Terug naar overzicht