Podcasts

MedMic is de podcast van de Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie (NVMM). MedMic is niet alleen bedoeld voor NVMM leden, maar voor iedereen die iets wil weten over medische microbiologie en infecties! We gaan uiteenlopende onderwerpen behandelen, van duurzaamheid tot verkoudheid, van wat een arts-microbioloog doet tot wat een PCR doet. Soms bespreken we een leuke casus, soms hebben we een leuke gast. Hoe dan ook, we hebben altijd iets interessants!

Heb je vragen of opmerkingen over de podcast? Of nog beter, heb je suggesties voor een aflevering? Mail dan naar secretariaat@nvmm.nl!

De Makers

Andreas Voss is afdelingshoofd van de Medische Microbiologie en Infectiepreventie in het UMCG en hoogleraar infectiepreventie aan de RUG, te Groningen. Hij wordt enthousiast van alle onderwerpen die ook maar ergens raakvlak hebben met het thema infectiepreventie.

Vishal Hira is arts-microbioloog in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Hij is algemeen arts-microbioloog met uiteenlopende aandachtsgebieden en interesses binnen het vak. Daarnaast is duikt hij graag bijzondere casuïstiek.

Stijn van Drimmelen is een masterstudent marketing and corporate communication aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Als onze technicus zorgt hij voor orde in de chaos die Andreas en Vishal creëren.

Klik hier voor de nieuwste podcasts.