FMS-webinar Opleiden 2025: Ruimte voor een nieuwe dokter

18-4-2023

Meld je aan voor het Opleiden 2025 webinar: Ruimte voor de nieuwe dokter, georganiseerd door de Federatie Medisch Specialisten op 13 juni 2023 tussen 15.00 - 17.30 uur. Tijdens dit webinar worden vragen beantwoord als: Wat vraagt het leveren van passende zorg van de nieuwe dokter en zijn opleiding? En waar wordt de tijd gevonden in de opleiding om de nieuwe dokter op deze situatie voor te bereiden? Voor alle nieuwsgierige opleiders, aios, onderwijskundigen en andere geïnteresseerden. Bekijk nu het programma en meld je aan.

Om je als aios goed voor te bereiden op de zorgvraag van de toekomst moet tijd worden gevonden om actuele thema’s zoals interprofessioneel samenwerken en leren, samen beslissen, leefstijlinterventies en technologie en e-health te integreren in je opleiding. Maar waar vind je de tijd? Hoe pak je dit aan? En welke verantwoordelijkheden liggen hier voor de aios en de opleider?  

De sprekers gaan tijdens dit 2,5 uur durende webinar in duo’s van opleider en aios dieper in op hun eigen ervaringen, delen inzichten en reflecteren op praktijksituaties. Daarnaast laten we zien welke hulpmiddelen ter ondersteuning er vanuit Opleiden 2025 de afgelopen jaren zijn ontwikkeld vanuit het werkveld samen met de Federatie. Je kunt dit webinar benutten voor je discipline-overstijgend onderwijs of als bij- en nascholing. Accreditatie voor dit webinar wordt bij ABAN voor 2 punten aangevraagd. 

 

Terug naar overzicht