NVAMM-symposium

12-5-2023

Vrijdag 12 mei 2023 zal het 31e NVAMM symposium plaatsvinden in de Boothstraat Kerk in Utrecht! Na het succes van vorig jaar zal het symposium ook dit jaar weer samen worden gehouden in samenwerking met fellows van de infectieziekten. Het symposium zal dit jaar in teken staan van het hot topic ‘bijzonder resistente micro-organismen (BRMO’s)’.

Er is een afwisselend programma samengesteld bestaande uit monitoring, uitbraken en nieuwe toepassingen om BRMO’s in te dammen. Daarnaast is er gedurende de dag voldoende tijd om je netwerk uit te breiden tijdens de pauzes en borrel. Aansluitend is er weer een diner georganiseerd.

Bevestigd programma
Maris Arcilla, Haaglanden MC
Erik Bathoorn, UMC Groningen
Caroline Schneeberger, RIVM
Patrick Soentjes, Universiteit van Antwerpen
Ingrid Spijkerman, Amsterdam UMC
Joan Totte, UMC Utrecht
Paul Verweij, Radboud UMC

AIOS pitches
Heb jij nog een onderzoek dat je graag zou willen pitchen tijdens het symposium? Laat het ons weten voor 1 mei 2023 via symposium.nvamm@gmail.com. Tijdens de pitch heb jij 3-5 minuten de tijd om samen met enkele PowerPoint slides jouw onderzoek onder de aandacht te brengen.

Registratie
Je kunt je via de volgende link aanmelden voor het symposium en diner: https://forms.gle/7Ki6jgkwGi63RStV8. Kosten (inclusief dranken/lunch/borrel) zijn €70 euro voor AIOS/overige deelnemers en €150 euro voor medisch specialisten. De kosten zijn voor AIOS te declareren bij de eigen opleidingsinstelling. Voor AIOS MMB is dit afgestemd in het Concilium, voor de fellows infectieziekten is deze dag goedgekeurd als IIO dag. De kosten voor het diner zijn voor eigen rekening.

Wij verzoeken je het inschrijvingsgeld over te maken naar IBAN NL04ABNA046071194 t.n.v. Stichting OAMM (NVAMM), onder vermelding van je naam. Zodra de betaling is ontvangen wordt de inschrijving definitief. Registratie is mogelijk tot dinsdag 9 mei.

Tikkie AIOS/overig: https://tikkie.me/pay/NVAMM/qz69ufX8eQfxZ6iJSUVJyn
Tikkie Medisch specialisten: https://tikkie.me/pay/NVAMM/7qodWkz4vL2uCUJ4Xb12JZ

Annuleren kan kosteloos tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement. Bij annulering na 27 april 2023 zullen de volledige inschrijfkosten in rekening gebracht worden.

Bij vragen zijn wij bereikbaar via symposium.nvamm@gmail.com.

Met vriendelijke groet,

De NVAMM symposiumcommissie

Terug naar overzicht