Inspiratiesessie 'De medisch specialist duurzaam inzetbaar'

11-1-2024
van 19:00 tot 21:00

Hoe houden medisch specialisten het vak vol tot de pensioengerechtigde leeftijd? Hoe voorkomen we uitval? Hoe houden we de dokter fit, en het vak aantrekkelijk? Deze vragen worden steeds belangrijker en steeds urgenter. Graag nodigen wij jullie uit voor een inspiratiebijeenkomst ‘De medisch specialist duurzaam inzetbaar’, waarin we ideeën uitwisselen over de rol van wetenschappelijke verenigingen en de Federatie op dit thema. Wat gebeurt er al? Kan dit andere specialismen ook helpen? En hoe kan de Federatie bijdragen om dat te versterken? Het programma volgt nog. Er komt een inhoudelijk gedeelte, waarna er voldoende ruimte is om met elkaar van gedachten te wisselen over dit thema. 

  • Wanneer? 11 januari van 19.00 uur tot uiterlijk 21.00 uur (Inloop vanaf 18.30uur)
  • Voor wie? Medisch specialisten en bureaumedewerkers die namens een wetenschappelijke vereniging bij dit thema betrokken zijn. Om te komen tot een diverse groep, hanteren we een maximum van twee afgevaardigden per wv.  
  • Waar? Een fysieke bijeenkomst in Domus Medica, vergaderzaal 14. Het is, gezien de aard van de bijeenkomst, niet mogelijk om online aan te sluiten.

Inschrijven kan via deze link.

Het definitieve programma volgt t.z.t. 

Terug naar overzicht