Gezamenlijk wetenschappelijke bijeenkomst NWKV, WAMM en WMEDA

11-6-2024
van 14:00 tot 20:00

Op dinsdag 11 juni organiseren de NWKV, WAMM en de WMEDA een gezamenlijke wetenschappelijke bijeenkomst in het Auditorium van St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein.

Het middagprogramma is van 14.00 uur tot 17.00 uur met als onderwerp:

Virussen op het reizigersspreekuur

Met de zomer en het vakantieseizoen voor de boeg willen we u weer geheel up- to- date naar huis laten gaan met de nieuwste ontwikkelingen van virusinfecties bij reizigers en reizende virussen.

Heeft u nog een mooie casus die bij dit thema past, dan nodigen we u van harte uit om u aan te melden, er is nog ruimte op de agenda.

Tussendoor zal er weer gelegenheid zijn om van een buffet te genieten en elkaar gezellig te spreken.  

Het avondprogramma is van 18.00 uur tot 20.00 uur met als onderwerp: Microbiële Epidemiologie en Data-Analyse:  voorbeelden uit de praktijk 

Onderwerpen die de revue zullen passeren zijn: Klinische impact van AI in infectieziekte, Uitbraken met kinkhoest en mazelen, waarom nu?, een optimale follow-up-strategie voor patiënten gekoloniseerd met ESBL-positieve Enterobacterales. Kortom, ook in de avond geen reden voor een postpriandiale dip.

Deelname is helaas niet meer gratis voor NVMM-leden zoals besproken tijdens de NVMM-ledenvergadering moet er beter op de kosten gelet worden. Daarom vragen we van u allen bijdrage!

Deelname aan het wetenschappelijk programma (middag en/of avond) kost € 10,-

Kosten voor het buffet bedragen € 20,-.

Let op! Inschrijving en deelname is dus niet meer mogelijk op de dag zelf!

Deelname is gratis voor AIOS.

Aanmelden kan tot woensdag 5 juni 10.00 uur via deze link. Na opgave ontvangt u de factuur voor deelname op eigen naam, welke u zelf na betaling kunt declareren. Het bedrag wordt niet via automatische incasso afgeschreven.

Het definitieve programma volgt zo spoedig mogelijk!

 

Terug naar overzicht