Biosecurity Kennisdag - 2 november 2023

2-11-2023
van 09:00 tot 17:00

Op donderdag 2 november 2023 organiseert Bureau Biosecurity de jaarlijkse Biosecurity Kennisdag in Amersfoort. Tijdens deze dag, waarop biosecurity vanuit verschillende perspectieven wordt belicht, is er ruim gelegenheid om van elkaar te leren, ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

In de ochtend starten we plenair en komen thema’s als pandemische paraatheid en ethisch hacken aan bod. Na de lunch organiseren we twee workshoprondes met keuze uit de volgende onderwerpen: exportcontrole, dual-use, insider threat en respons. Daarnaast is het mogelijk om tijdens de netwerksessie in contact te komen met diverse organisaties. Het volledige programma en de omschrijvingen van de parallelsessies kun je vinden op onze website www.bureaubiosecurity.nl/kennisdag.

Pitch jouw organisatie tijdens de netwerksessie!

Een van de sessies in het middagprogramma is een netwerksessie waarin verschillende organisaties/initiatieven zich kort presenteren met een pitch over hun rol en activiteiten op het gebied van bioveiligheid. Deelnemers kunnen vervolgens met elkaar en met de deelnemende organisaties in gesprek gaan. Neem contact op met Bureau Biosecurity (biosecurity@rivm.nl) als jouw organisatie hieraan wilt deelnemen.

Voel je vrij om de uitnodiging binnen je organisatie te delen, of op te nemen in een nieuwsbrief voor jouw doelgroep of collega's. In de bijlage vind je het programma als pdf. Aanmelden kan via https://www.formdesk.com/rivm/Aanmelden_Biosecurity_Kennisdag_2023, deelname is kosteloos.

Voor wie: Professionals in bioveiligheid, biosecurity, biorisk en security

Locatie: Mercure Hotel, De Nieuwe Poort 20, Amersfoort

Wanneer: donderdag 2 november 2023, 9:00-17:00

Programma

Terug naar overzicht