Chef de clinique arts-microbioloog M/V (0,6 – 1,0 fte)

Instelling: Alrijne Ziekenhuis

Plaats: Leiden

Datum plaatsing: 17-12-2021

Reageren voor: 31-1-2022

Functieomschrijving

Het Coöperatief MSB Alrijne U.A. is een medisch specialistisch bedrijf dat in samenwerking met de Alrijne Zorggroep medisch-specialistische zorg levert in de Rijn-, Duin- en Bollenstreek. In de Alrijne ziekenhuizen werken 230 medisch specialisten waarvan 140 vrijgevestigde specialisten, verdeeld over 15 vakgroepen, lid zijn van het MSB Alrijne.  Naast de vrijgevestigde specialisten heeft het MSB Alrijne ook medisch personeel in loondienst, zoals arts-assistenten, onderzoekers en medisch specialisten. Samen met de Alrijne Zorggroep bieden zij kwalitatief hoogwaardige medische zorg in de Alrijne ziekenhuizen te Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn. Naast het aanbieden van zorg is het MSB Alrijne actief op het gebied van onderwijs en onderzoek.

De vakgroep Medische Microbiologie zoekt op korte termijn een 

CHEF DE CLINIQUE ARTS-MICROBIOLOOG  M/V (0,6 – 1,0 fte)

Vakgroepinformatie

De huidige vakgroep bestaat uit 5 artsen-microbioloog. De vakgroep kenmerkt zich door een non-hiërarchische cultuur en collegiale sfeer. Er is een prettige en collegiale samenwerking met de andere specialismen, waar de artsen-microbioloog ondersteunen in het behandelproces. De artsen-microbioloog participeren in de opleidingsprogramma’s voor arts-assistenten, co-assistenten, deskundigen infectiepreventie en huisartsen.

Functie-eisen

Een enthousiaste en ambitieuze collega met brede interesse. Tevens bent u in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden en heeft u kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Ook kandidaten die hun opleiding binnenkort afronden worden uitgenodigd te reageren. 

Arbeidsvoorwaarden

Een aanstelling in een ziekenhuis dat streeft naar maximale kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid en zich kenmerkt door een open en constructieve sfeer. In aanvang wordt geworven voor een dienstverband van 1 jaar waarna verlenging tot de mogelijkheden behoort.

Contactgegevens

Mocht u meer willen weten over deze functie dan kunt u contact opnemen met een van de artsen-microbioloog: Karen Heemstra (T 071-5828581), Masja Leendertse (T 071-5828581), Martin Becker (T 071-5178253), Jos Kerremans (T 071-5178156) of Maurine Leversteijn-van Hall (T 06-29513781).

Meer informatie

Indien u interesse heeft in deze vacature dan kunt u reageren via https://werkenbijmsbalrijne.nl.

Voor verdere informatie over het MSB Alrijne kunt u ook onze website raadplegen; www.msbalrijne.nl