Arts-microbioloog

Instelling: Eurofins PAMM

Plaats: Veldhoven

Datum plaatsing: 14-10-2022

Reageren voor: 1-7-2023

Functieomschrijving

De vakgroep medische microbiologie van Eurofins PAMM is op zoek naar een klinisch georiënteerde arts-microbioloog die het vak beoefent in de volle breedte. Ook collega’s  die verwachten op korte termijn de opleiding af te ronden, worden uitgenodigd te solliciteren.

De afdeling
Binnen het laboratorium voor medische microbiologie werken ruim 100 personeelsleden. Samenwerking, goede kwaliteit en een collegiale werksfeer kenmerken onze organisatie. Het laboratorium is ISO- geaccrediteerd en levert een compleet pakket aan diagnostiek. Het laboratorium maakt gebruik van de modernste technieken, zoals MALDI-TOF-MS, COPAN-TLA en NGS. EUrofins PAMM verzorgt diagnostiek voor het Catharina ziekenhuis, Elkerliek ziekenhuis, Máxima MC, Anna Ziekenhuis en St. Jans Gasthuis. Daarnaast verricht het laboratorium diagnostisch onderzoek voor huisartsen, VVT en andere aanvragers in de regio.

Eurofins PAMM
Eurofins PAMM heeft 2 laboratoria in de regio  waarvan het laboratorium voor medische microbiologie  in Veldhoven is gevestigd en het laboratorium voor pathologie in Eindhoven.

De vakgroep
De vakgroep medische microbiologie bestaat uit vijf artsen-microbioloog en een moleculair bioloog. De vakgroep is hecht en collegiaal. We houden rekening met elkaars wensen, zowel op werk- als op privé gebied. De patiënt staat in alles wat we ondernemen centraal. We zijn allemaal staflid in een ziekenhuis en vinden het van belang dat we zichtbaar zijn in de kliniek en ons inzetten voor patiënt overstijgende zaken. We onderhouden ook buiten het ziekenhuis nauwe relaties, door middel van periodiek overleg met bijvoorbeeld VVT sector en DTO’s bij huisartsen praktijken.

 

Functie-eisen

We zoeken een enthousiaste collega met goede communicatieve vaardigheden. U bent een teamspeler. U bent collegiaal en flexibel. U heeft passie voor het vak en draagt dit zowel intern als extern uit. U onderschrijft de visie van de NVMM ten aanzien van de toekomst van  de microbiologie en het belang van ons beroepsprofiel voor de kwaliteit van zorg. U ziet het als een uitdaging om binnen verschillende ziekenhuizen te werken en tegelijk betrokken te zijn bij het centrale laboratorium.

 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een veelzijdige functie binnen een collegiale vakgroep met ruimte voor het ontwikkelen van een eigen aandachtsgebied en wetenschappelijk onderzoek. Arbeidsvoorwaarden op basis van AMS met daarnaast aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Contactgegevens

Uw sollicitatie kunt u sturen naar Anthéra Peeters, manager P&O via E. po@pamm.nl

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de  functie contact op met één van  de zittende artsen-microbioloog via T. 088-444 2034 (Personeelszaken) of
T. 088-444 2012 (Secretariaat).