Arts-microbioloog - per 1-9-23 - 1 fTE

Instelling: St. Antonius Ziekenhuis

Plaats: Nieuwegein

Datum plaatsing: 28-4-2023

Reageren voor: 19-5-2023

Functieomschrijving

De regionale maatschap Medische Microbiologie en Immunologie, locatie St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein, is in verband met de pensionering van een van de maatschapsleden op zoek naar een bij voorkeur gepromoveerde arts-microbioloog die (per 1 september 2023, 1fte) kan bijdragen aan de versterking van de (regionale) microbiologische dienstverlening.

De functie

De regionale maatschap Medische Microbiologie en Immunologie - onderdeel van het Coöperatief MSB St. Antonius (CMSB) en het Medisch Specialistisch Bedrijf Domstad - is werkzaam in het St. Antonius Ziekenhuis en het Diakonessenhuis. De maatschap stelt zich ten doel optimale dienstverlening te bieden op het gebied van de gehele infectieziektenzorgketen en medische immunologie. De staf van de afdeling Medische Microbiologie en Immunologie (MMI) van het St. Antonius bestaat uit zes artsen-microbioloog, drie medisch immunologen, een medisch moleculair microbioloog en een data scientist. De afdeling heeft een gedeeltelijke opleiding (2 jaar) medische microbiologie en een deelopleiding medische immunologie.

Over het St. Antonius Ziekenhuis

Werken in het St. Antonius betekent werken in een van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen van Nederland waar, naast de beste patiëntenzorg, innovatie en onderzoek centraal staan. Wij bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties. Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker. Onze ruim 6.000 betrokken medewerkers zetten zich dagelijks in om onze missie ’samen zorgen voor kwaliteit van leven’ waar te maken.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, bij voorkeur gepromoveerde, arts-microbioloog met uitstekende communicatieve vaardigheden die kan bijdragen aan de versterking van de (regionale) microbiologische dienstverlening. Aantoonbare expertise op het gebied van onderzoek strekt tot aanbeveling. Naast kandidaten die recent zijn geregistreerd of verwachten op korte termijn hun opleiding af te ronden, worden ook collegae met ervaring verzocht te reageren. Praktijkoverdracht zal in goed onderling overleg plaatsvinden.

Arbeidsvoorwaarden

Contactgegevens

Uw sollicitatie, vergezeld van uw curriculum vitae, kunt u tot uiterlijk 19 mei 2023 richten aan het Coöperatief MSB St. Antonius Ziekenhuis t.a.v. de heer Dr. P.C. (Peter) de Bruin, voorzitter MSB via deze link.

De gesprekken met de maatschap vinden plaats op 12 juni en met de benoemingscommissie op 14 juni 2023 in de avond.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met S.F.T. (Steven) Thijsen of een van de andere artsen-microbioloog, allen te bereiken via tel. 088 – 3207428.

Meer info: www.microbiologieutrecht.nl.