Arts-microbioloog (1fte) - Aruba

Instelling: LABHOH

Plaats: Aruba

Datum plaatsing: 13-1-2022

Reageren voor: 31-1-2022

Functieomschrijving

LABHOH Microbiologie is op zoek naar een arts-microbioloog. LABHOH Microbiologie is een modern laboratorium dat ISO-geaccrediteerd is. Je komt te werken in een dynamisch en gemotiveerd team van analisten, teamleider en waarin voor je als arts-microbioloog ruimte is voor innovatieve initiatieven.

 

Functie-inhoud

Het voorkomen van verspreiding van infectieziekten, stellen van de juiste diagnose, adviseren over behandelmethodes en het management van het medisch microbiologisch laboratorium vormen de kerntaken als arts-microbioloog bij het LABHOH. Als deskundige bent je onderdeel van een gespecialiseerd team. Je verricht onderzoek strekkend tot diagnostiek en behandeling van infectieziekten ten behoeve van de patiëntenzorg, alsook ten behoeve van epidemiologie en infectiepreventie zowel in de instelling als daarbuiten. Je draagt bij aan projecten voor kwaliteitsverbetering zoals accreditatieprocessen en de implementatie van het nieuwe LIS-systeem. Daarnaast ondersteun je het ziekenhuis door een adviserende rol te hebben binnen het OMT, multidisciplinaire overleggen, diverse afdelingen en commissies. Als arts-microbioloog werkt je 45 uur per week en bent telefonisch bereikbaar.

 

Functie-eisen

  • RGS-geregistreerd (BIG) als arts-microbioloog;
  • Professionele attitude, sterke communicatieve vaardigheden, oplossingsgericht en teamplayer;
  • Heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van het Papiamento en/of Spaans is een pré;
  • Bekend met ISO-normen.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform het ziekenhuis- en laboratoriumbeleid.

 

Contactgegevens

Uw schriftelijke sollicitatie inclusief uw C.V., kunt u tot uiterlijk 31 januari 2022 richten aan dhr. Rolando van der Linde, Sr. HR Adviseur. E-mail: r.vanderlinde@hoharuba.com.