Vacature: beleidsmedewerker NVMM

23-5-2022


Diagnostiek en behandeling, maar ook het voorkómen van infectieziekten zijn onderwerpen waar de Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie zich intensief mee bezighoudt. We zoeken ter ondersteuning hiervoor een:

beleidsmedewerker / zelfstandige dossierbehartiger voor 26 uur per week

 

De Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie (NVMM) is een vereniging waar medisch specialisten (artsen-microbioloog), medisch moleculair microbiologen en onderzoekers lid van zijn. De NVMM heeft als doel om activiteiten te bevorderen op het gebied van preventie, diagnostiek, studie van pathogenese, behandeling en epidemiologie van microbiële ziekten.

De NVMM kent naast het bestuur vele commissies en werkgroepen waarin haar leden werken aan bijvoorbeeld kwaliteitsverbetering, opleiding en vakinhoudelijke onderwerpen en die voor een deel ondersteund worden door het bureau van de NVMM.

Wat ga je doen

Als bureaumedewerker draag je inhoudelijk bij aan jouw projecten, je organiseert en coördineert bijeenkomsten en draagt bij aan het goed functioneren van een dynamische vereniging. Je werkt in nauw overleg met de bureaudirecteur, het bestuur, commissies of werkgroepen, signaleert problemen en houdt maatschappelijke ontwikkelingen in de gaten.

 

Wie zoeken we

Je hebt een relevante HBO-opleiding en het liefst een aantal jaar werkervaring. Je bent ambitieus en werkt zelfstandig. Je voelt je betrokken bij infectieziekteproblematiek en volgt wat er speelt in de maatschappij en politiek op dit gebied.

Je toont daadkracht wanneer dat nodig is, en weet ook wanneer je af moet stemmen. Je brengt zelf ideeën in.

Je werkt in ieder geval 2 dagen per week in de ‘Domus Medica’, een inspirerend en op samenwerking ingericht gebouw in Utrecht.

 

Werken bij de NVMM geeft je een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van niveau en ervaring. Zeker zo belangrijk is onze moderne hybride werkomgeving, ruimte voor eigen invulling van een goede werk-privé balans en een prettige, informele omgeving waarin veel aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

Enthousiast geworden?

Stuur je motivatiebrief en cv uiterlijk 20 juni naar bureau@nvmm.nl met als onderwerp Vacature beleidsmedewerker.
Wil je meer informatie over de functie, dan kun je contact opnemen met Margo Kusters, directeur van de NVMM, tel. 06-123 85 254.

Terug naar overzicht