Subsidieoproep DoelmatigheidsOnderzoek – Stimuleringssubsideronde 2

15-12-2021

De stimuleringssubsidie heeft binnen het programma ‘DoelmatigheidsOnderzoek’ als doel het realiseren van een aantoonbaar effectievere en duurzamere samenwerking tussen relevante stakeholders op het gebied van onderzoek naar kosten en effectiviteit van niet-farmacotherapeutische interventies. Onder interventies verstaan we alle diagnostische, therapeutische en verzorgende activiteiten in de gezondheidszorg.
In deze oproep ‘DoelmatigheidsOnderzoek – Stimuleringssubsidieronde 2’ wordt subsidie beschikbaar gesteld voor het opzetten en/of intensiveren van een samenwerkingsverband tussen relevante stakeholders om gezamenlijk een projectidee of een subsidieaanvraag voor het programma DoelmatigheidsOnderzoek voor te bereiden.

Wat kan worden aangevraagd?

Deze subsidie kan worden aangevraagd voor activiteiten die leiden tot een gezamenlijk uitgewerkt projectidee en/of subsidieaanvraag binnen het programma DoelmatigheidOnderzoek. Hiermee kunnen activiteiten worden gefinancierd die het opzetten of intensiveren van samenwerking stimuleren. De subsidie kan worden ingezet voor het schrijven van een projectidee of subsidieaanvraag voor de open ronde van het programma DO, het organiseren van een reeks bijeenkomsten bedoeld om tot relevante en concrete onderzoeksvragen te komen of het oprichten van een samenwerkingsverband/netwerk. Binnen deze ronde kan maximaal €10.000,- per voorstel worden aangevraagd.

Deadline: 18 januari
Meer informatie vindt u hier.

Terug naar overzicht