NTMM nr. 2 2017 digitaal verschenen

19-7-2017
Het is zover, nummer 2 van de 25e jaargang van het NTMM is gepubliceerd op de nieuwe website van de NVMM. Dit is de primeur van de uitsluitend digitale versie van het Nederlands Tijdschrift voor Medische Microbiologie. De vormgeving is verbeterd; er kan net zo gemakkelijk op desktop als op smartphone en tablet worden gelezen.
 
Het thema van nummer 2 is gewijd aan zoönosen met als onderwerpen psittacose, hepatitis E-virus en tekenencefalitis geschreven door zeer goed ingevoerde Nederlandse auteurs.
Daarnaast is een artikel gewijd aan de Nederlandse opleiding tot deskundige infectiepreventie vanaf het vroege begin.
Een onderzoeker aan het UMC van het Radboud vertelt over haar onderzoek van dendritische vaccins, een belangwekkende blik op de toekomst.
 
Verder zijn er de gebruikelijke rubrieken van de redactie en de transmissieroute.De redactie hoopt dat de digitale publicatie bevalt, meer lezers bereikt en dat het niet in handen houden van papier goed is voor de toekomst. Bij het samenstellen heeft de redactie in ieder geval minstens evenveel zorgvuldigheid betracht als bij de voorgaande uitgaven. Graag uw reacties naar het secretariaat@nvmm.nl.
 
Terug naar overzicht