Webinar Patiëntenfederatie: "Patiënt zoekt passende zorg"

6-12-2022
van 15:00 tot 16:30

"Patiënt zoekt passende zorg".

Onder die titel organiseren we op dinsdagmiddag 6 december hét ZorgkaartNederland event van het jaar. U bent van harte uitgenodigd om daar online bij aanwezig te zijn.

De patient journeyWaar loopt een patiënt in zijn of haar zoektocht naar passende zorg tegenaan? Kan dat ook anders? Diverse sprekers zullen vanuit verschillende perspectieven hun visie geven op de patient journey en op basis van hun eigen ervaringen in de zorg en in andere sectoren laten zien hoe het ook anders kan.We verwachten boeiende en prikkelende verhalen van onder andere Albert Arp, zorgbestuurder én voormalig CEO van de Jaarbeurs Utrecht, en van Mariska Koster, een longarts die zelf patiënt werd. En uiteraard zal ik u zelf bijpraten over de laatste ontwikkelingen rond ZorgkaartNederland.

ZorgkaartNederland Top 2022Als klap op de vuurpijl maken we tijdens het mini-symposium de ZorgkaartNederland Top 2022 bekend, de 10 best gewaardeerde zorginstellingen in vijf verschillende sectoren.De winnaars van de Top 2022 zijn als speciale gasten uitgenodigd en zij zullen op passende wijze in het zonnetje worden gezet.

Schrijf u nu in!Daar wilt u toch ook bij zijn? Schrijf u nu in voor hét ZorgkaartNederland event van het jaar, op dinsdag 6 december tussen 15:00u en 16:30u. 

Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

Dianda VeldmanDirecteur Patiëntenfederatie Nederland

Terug naar overzicht