Juiste zorg op de juiste plek

8-9-2021
van 13:00 tot 17:30

Tijdens het online congres ‘1001 Voorbeelden Juiste zorg op de juiste plek’ van de Federatie Medisch Specialisten op woensdag 8 september tussen 13.00 en 17.30 uur staat de vraag centraal wat er nodig is om de beweging naar de juiste zorg op de juiste plek een stap verder te brengen. Wat kunnen we leren van ‘1001’ voorbeelden van medisch specialisten zodat de juiste zorg op de juiste plek voor iedere patiënt mogelijk wordt?  

Onder leiding van dagvoorzitter Twan Huys

  • nemen prominenten uit de medisch-specialistische zorg de succesfactoren van juiste zorg op de juiste plek onder de loep. Daarbij staan zij uitgebreid stil bij de oplossingen die er zijn om belemmeringen weg te nemen zoals problemen met gegevensuitwisseling en de bekostiging. Wat is volgens hen de routekaart naar succes?

  • kun je deelnemen aan 4 rondes met deelsessies waarin medisch specialisten en andere zorgprofessionals laten zien hoe zij juiste zorg op de plek bestendigen in de dagelijkse praktijk. Wat is hun aanpak, welke hobbels hebben ze genomen en wat kun jij daarvan leren?

  • staan we uitgebreid stil bij de randvoorwaarden die nodig zijn voor juiste zorg op de juiste plek. Hoe regel je de bekostiging? Hoe ziet de ideale samenwerking met de raad van bestuur eruit? En hoe los je ict-problemen op en maak je gegevensuitwisseling mogelijk?

  • zorgen we voor een inspirerende, interactieve en leerzame middag met veel praktische tips en handvatten om morgen mee aan de slag te gaan.

Meer informatie: https://www.demedischspecialist.nl/agenda/congres-1001-voorbeelden

 

Terug naar overzicht