Algemene Ledenvergadering NVMM

1-11-2022
van 15:45 tot 17:00

De algemene ledenvergadering (ALV) van de NVMM zal plaatsvinden op dinsdag 1 november van 15.45-17.00 uur. De ALV is onderdeel van een gezamenlijke wetenschappelijke bijeenkomst van de WMDI, Commissie Communicatie en de WAMM die plaats vindt van 10.00 - 20.00 uur in vergadercentrum Vredenburg in Utrecht. In de algemene ledenvergadering zal o.a. een terugkoppeling worden gegeven van de gesprekken met de vakgroepen. De agenda + bijlagen vindt u hier (inlog noodzakelijk).

 

U kunt hier klikken voor het programma voor de gehele dag. Het belooft een zeer leerzame en gevarieerde dag te worden met tussendoor ook zeker de gelegenheid om met de collega’s uit het land bij te praten.

Tussendoor zal er weer gelegenheid zijn om van een lunch en/of buffet te genieten en elkaar gezellig te spreken.  

Deelname is gratis voor NVMM-leden maar we maken natuurlijk wel kosten! Daarom graag de oproep om u alleen voor de lunch of het buffet op te geven als u ook echt van plan bent om te komen en mocht u toch verhinderd zijn dan horen we het ook graag. Het is in alle opzichten zonde als we een buffet voor veel meer mensen reserveren en betalen dan er daadwerkelijk komen.  

Aanmelden kan tot dinsdag 27 oktober 7.30 uur via deze link.  

 

Met vriendelijke groet,  

 

Vishal Hira, voorzitter Commissie Communicatie
Robin van Houdt, voorzitter WMDI
Karola Waar, voorzitter WAMM
Heiman Wertheim, Voorzitter NVMM

Terug naar overzicht