WMDI

De moleculaire diagnostiek van infectieziekten is een vakgebied dat de laatste jaren sterk in ontwikkeling is en binnen de medisch microbiologische laboratoria een steeds belangrijkere rol gaat spelen. 

De Werkgroep Moleculaire Diagnostiek van Infectieziekten (WMDI) is een  zeer actieve werkgroep die zich bezig houdt met kwaliteit, ontwikkeling en toepassing van moleculaire diagnostiek  van humane infectieziekten. 

Doelstelling van de werkgroep is een open sfeer na te streven waarin iedere deelnemer, analist, arts-microbioloog en medisch moleculair microbioloog (MMM), gestimuleerd wordt zijn/haar ervaringen te delen. Ook het uitwisselen van protocollen en (controle)materialen wordt belangrijk geacht. De werkgroep is van mening dat op deze wijze het vakgebied van moleculaire diagnostiek het beste uitgedragen kan worden.

 

Recente berichten

Aanmelden WMDI meeting 1 november

Op dinsdag 1 november is er weer een WMDI bijeenkomst in Vergadercentrum Vredenbrug te Utrecht. De bijeenkomst zal in het teken staan van point of care testing (POCT). De agenda voor deze bijeenkomst is bijgevoegd bij deze aankondiging.

Mede ivm de lunch, het vriendelijke verzoek om uw komst hier aan te melden.

Lees verder ››

Voorlopig programma WMDI/WAMM bijeenkomst 7 juni

Bijgevoegd het voorlopige programma van de WMDI/WAMM bijeenkomst op 7 juni in Vergadercentrum Vredenburg te Utrecht.

Lees verder ››